75-års jubileum i Reistad

Reistad IL 75-års jubileum

Velkommen til 75-års jubileum i Reistad IL 25/11 kl 19!

Vi markerer at klubben er 75 år og  inviterer alle nåværende/tidligere spillere og foresatte til jubileumsfest i Reistad Arena!

Det blir mat og ulike underholdningsinnslag utover kvelden.

Bandet Perry & The Jukebox leverer et svært underholdende show og partmusikk av høy klasse.
Parodier av kjente artister står sentralt og gir en musikalsk reise fra 50-årene og frem til vår tid.

Det blir bar med mulighet for kjøp av øl/vin/mineralvann.
Aldersgrense 18 år.

Meld deg på her!

Håndball har prega oppveksten min, og det er Reistadblod som renner i årene mine. Det var min morfar Gullik Steen som stifta klubben illegalt under 2. verdenskrig. Begge mine foreldre har dessuten også vært aktive i Reistad. Jeg setter utrolig stor pris på hva denne klubben har betydd for meg, og jeg er glad for at våre barn Anders og Hanna også har valgt å spille håndball i Reistad (akkurat som om de hadde noen valg :-)
Robert Ege