75-års jubileum i Reistad

Reistad IL 75-års jubileum

Velkommen til 75-års jubileum i Reistad IL 25/11 kl 19!

Vi markerer at klubben er 75 år og  inviterer alle nåværende/tidligere spillere og foresatte til jubileumsfest i Reistad Arena!

Det blir mat og ulike underholdningsinnslag utover kvelden.

Bandet Perry & The Jukebox leverer et svært underholdende show og partmusikk av høy klasse.
Parodier av kjente artister står sentralt og gir en musikalsk reise fra 50-årene og frem til vår tid.

Det blir bar med mulighet for kjøp av øl/vin/mineralvann.
Aldersgrense 18 år.

Meld deg på her!

Reistad IL har betydd utrolig mye for meg og min karriere. Det var der alt startet. Jeg var utrolig heldig som ble tatt godt vare på av gode mennesker og dyktige trenere. Jeg er glad for at mine barn er interessert i lagidrett og håndball, og Reistad er et godt valg :)
Glenn Solberg